ДЕНОНОЩНО
0888 23 64 61

Погребална агенция „Ива-Софиа” организира екип от 16 души за осъществяване на Вашите Искания и Желания на покойника.

 

www.sophia-vp.com                                                                            GSM: 0888 23 64 61

 

 

ПОГРЕБЕНИЕ

 

Ние от Траурната агенция Ви предоставяме Информация в помощ за осъществяване на желаната от Вас церемония.

ВНИМАНИЕ: Съгласно заповед №РД 809-052 / 20.08.2007г. При определяне правото на гробоползване или урнополагане се изискват ОРИГИНАЛНИ  документи / предоставят се на организаторите от Траурната фирма, след което Ви се връщат /.

ПОГРЕБЕНИЕ -Трупополагане: Техническа служба се грижи за изкопаване,  дълбочина, спускане на ковчега и зариване на гроба, както и евентуално опазване на съответната рамка и паметник. Целта е да бъде извършено / осъществено / трупополагане в посоченото от Вас гробно място. При възникнали проблеми с гроба – дървета, бетон, почистване  и др. препятствия, отстраняването им се заплаща допълнително от близките на покойника в съответната канцелария.

Ритуалите са по Ваше желание – Видове: Граждански / Църковен / Без Ритуал 

  • Граждански ритуал Извършва се по Протокол в определената за това зала или помещение в гробищния парк.
  • Църковен ритуал – Опело:  Хонорарът на свещеника, такса Храм се заплащат лично от опечаленото семейство, свещи се купуват на място. Хор по желание.
  • Външна църква – Опело извън гр. парк. Цената и Траурната услуга са драстично по-големи и не се практикува, поради часова разлика в деня на опело – Църковна институция и погребение – Гражданска институция.
  • За неуточнени църковни въпроси се обръщайте към енорийската Ви църква.

Без РитуалТялото се транспортира от болница или дома като се осъществява трупополагането без присъствие на семейство и сродници.

 

 

 

Траурна Агенция „ИВА – СОФИА” / „СОФИА – В.П”

Организатори: Ива & Венцислав Паламаров

 

ПОГРЕБЕНИЕ ТРАУРНИ-ПОГРЕБАЛНИ УСЛУГИ КРЕМАЦИЯ

 

 

НАТИСНЕТЕ ТУК ЗА"НАЧАЛО"                                                                                                                                                                             НАТИСНЕТЕ ТУК!